Tips voor het reinigen van vloerdecoraties

Een van de grootste uitgaven bij het inrichten van uw huis is het kiezen van de juiste decorerende vloerbedekking. Het is helemaal geen moeilijke taak om het type te krijgen dat u wilt en uw huis nodig heeft. Het is zinvol om uw grote investering te beschermen, of u nu vloerbedekkingen met gladde oppervlakken, tapijten of vloerkleden gebruikt. Om een ​​langere slijtage van de vloerbedekking te krijgen, zijn er een paar tips die u kunt volgen.

Netheid is belangrijk:

Zorg ervoor dat u de tapijten en vloerkleden minstens twee keer per week stofzuigt (als u ervoor kiest om ermee te pronken), omdat de vezels beginnen te breken zodra het gruis en vuil zich in de rug en de pool nestelen. Het gevaar van mottenkweek kan worden geëlimineerd door regelmatig te stofzuigen. Het leven aan de tapijten en vloerkleden kan worden toegevoegd door ze professioneel te reinigen, minstens om de twee jaar. Wanneer ze regelmatig gewassen en gestofzuigd worden, krimpen shag-katoen en goede kwaliteit vloerkleden niet. Door de aanwijzingen van de fabrikant op te volgen, kunt u de gladde vloerbedekking beter reinigen. Vraag bij het leggen van een vloer altijd om instructies.

Begin rechts:

Je kunt niet stoppen met zorgen als de vloer klaar decorvloer is. Er moeten veel dingen in gedachten worden gehouden om het duurzaam te houden. De tackels-methode is de beste methode om het nieuwe tapijt dat u hebt gekocht te installeren. Pak depressies aan die onaantrekkelijk lijken. Met deze methode kan vuilophoping worden voorkomen. Naden kunnen onzichtbaar worden gemaakt als u de juiste naadmethode gebruikt.

Uitsparingen:

Het decoreren van de vloer kan op interessante manieren worden gedaan; bijvoorbeeld een vloer met een harde ondergrond kan gecombineerd worden met een goede vloerbedekking. Morsen zie je heel vaak onder de eettafel. Om gebieden en muren te definiëren, kunt u vloerbedekking gebruiken in een open huis. Uitsparingen hoeven niet te worden verspild en kunnen indien nodig overal worden gebruikt, onder de eettafel of in de lobby op de bovenverdieping. Tussen de woonkamer en de entree (als deze met leistenen vloer is) zie je hoe een bocht gemaakt, een overgang maakt.