å att du kan torka våta

Bo på Bergshotellet och upplev en fantastisk vistelse i Järvsö! Här bor du i nybyggda hotellrum med cykel/ski-in, cykel/ski-out som är utrustade för hela familjen och har torkskåp i varje rum. Rummen erbjuder gott om plats för upp till sex personer, vilket gör dem idealiska för familjer. Alla våra rum är för Boende Järvsö och torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Vi erbjuder flera olika konferensrum och en restaurang där Hälsingland möter världen, så att din nästa aktiva konferens blir minnesvärd. Vi ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo precis utanför dörren. Om du letar efter ett hotell med ett unikt läge mitt i hjärtat av alla aktiviteter, rymliga rum med torkskåp, flera olika konferensrum, en restaurang där Hälsingland möter världen och cykel- och skiduthyrning och skidförvaring i samma byggnad, så behöver du inte leta längre än till Bergshotellet.

 

Vi ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum, med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo bokstavligen utanför dörren.

Vårt nybyggda hotell är lämpligt för familjer eller grupper; det är ski-in/ski-out på vintern och bike-in/bike-out på sommaren – perfekt för dem som älskar utomhusaktiviteter. För din bekvämlighet har vi en butik och cykeluthyrning här på plats! Våra rum erbjuder gott om utrymme och kan bekvämt rymma upp till sex personer. Alla våra rum har torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Vi är också idealiska om du letar efter en konferenslokal. Våra konferensfaciliteter är utmärkta och vi skräddarsyr gärna ditt boende så att det passar din

 

Bo på det nybyggda Bike/Ski-in, Bike/Ski-out-hotellet, som ligger mitt i centrum av alla aktiviteter. I vår restaurang kan du njuta av Hälsinglands smaker med service i världsklass. Vi erbjuder flera olika konferensrum och som en bonus har vi både cykel- och skiduthyrning i samma byggnad. Våra rymliga rum har torkskåp så att du kan torka dina kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Dessutom har vi bra förvaringsmöjligheter för all din utrustning! Besök vår webbplats för mer information om att boka ett rum eller hyra cyklar.