Λήψη Πιστοποίησης Ναυαγοσώστη

Το Bayline Lifeguard School ξεχωρίζει και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι συνεργάτες και οι μαθητές μας. Εκτός από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων μας κατάφερε να ανακάμψει άμεσα επαγγελματικά, η διαχρονικότητα των σωτήριων υπηρεσιών που προσφέρουμε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι Δήμοι των πιο πολυσύχναστων νησιών της χώρας, όπως η Μύκονος, η Σκόπελος, η Σκιάθος και η Νάξος, επιλέγουν κάθε χρόνο το Bayline για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των ακτών τους. Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτούς, καθώς είμαστε και περήφανοι που ναυαγοσωστική σχολή  βρισκόμαστε στη Χαλκιδική, η οποία «δεν έχει τέτοια».

 

Από το 2000 μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε ευκαιρίες αποκατάστασης και ασφάλεια. Κάτι … πολύ καλά κάνουμε!

Για να βρείτε δουλειά ως ναυαγοσώστης, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ένα ναυαγοσώστη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 3 τομείς οργάνων που πρέπει να έχει ο καθένας. Το πρώτο είναι ένα Ναυαγοσωστικό όργανο που αποδεικνύει ότι έχετε περάσει το εισαγωγικό μάθημα. Το εναλλακτικό είναι απόδειξη της εκπαίδευσης CPR/AED και το τρίτο είναι η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών. Αλλά πρώτα για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα μάθημα οργάνων ναυαγοσώστη, πρέπει να είστε τουλάχιστον 15 φορές ηλικίας μέχρι την ημερομηνία του τελευταίου μαθήματος.

 

Δεν είναι ευαίσθητο να βρίσκεις μαθήματα οργάνων που προσφέρονται μέσω πρωτότυπων αναψυκτικών και υποβρυχίων εγκαταστάσεων, καθώς και του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και της YMCA μεταξύ πολλών άλλων δημόσιων ενώσεων. Πολυάριθμα μαθήματα προσφέρουν εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε και τα 3 όργανα μόνο σε 1 τάξη.

Για να περάσουν την τάξη, οι μελετητές πρέπει να ολοκληρώσουν ένα τεστ φυσικής κατάστασης για να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καθηκόντων ναυαγοσώστη. Τα τεστ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον εκπαιδευτικό σας ή τον σύλλογο, αλλά γενικά θα χρειαστεί να κολυμπήσετε για 300 γιάρδες κάνοντας τόσο το μετωπιαίο στενό όσο και το πρόσθιο χωρίς να σταματήσετε για να ξεκουραστείτε. Το άλλο μέρος της δοκιμής γενικά απαιτεί από τους ηθοποιούς να βουτήξουν και να ανακτήσουν ένα βάρος 10 lb στο κάτω μέρος της πισίνας.

 

Πριν εγγραφείτε σε μια τάξη, θα πρέπει να ανησυχείτε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι οργάνων που ο καθένας προετοιμάζει τους μελετητές για ένα συγκεκριμένο υποθαλάσσιο έδαφος με τις δικές του μοναδικές προκλήσεις. Για παράδειγμα, ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός έχει 4 διαφορετικές τάξεις. Η τυπική τάξη Ναυαγοσωστικής προορίζεται για εργασία σε κανονική πισίνα. Το Waterpark Lifeguarding απαιτείται για να εργαστεί σε ένα υδάτινο πάρκο και το μάθημα Waterfront Lifeguarding είναι για υδάτινα περιβάλλοντα όπως λίμνες, λίμνες και υδρορροές. Το πιο εύκολο από τα 4 μαθήματα είναι για το όργανο Shallow Water Attendant, το οποίο σας επιτρέπει να εργαστείτε μόνο σε πισίνα ή υδάτινο σώμα με βάθος 4 βάσεων ή λιγότερο.

Πολλές άλλες εγκαταστάσεις προσφέρουν ανάλογες τάξεις, αλλά αν έχετε ναυαγοσώστη από άμμο, είναι λίγο πιο δύσκολο να βρείτε ένα μάθημα που να ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, επειδή είναι πιο απαιτητικό από τα άλλα. Θα χρειαστεί να βρείτε μια ακαδημία που να προσφέρει ένα μάθημα ειδικά στη “ναυαγοσωστική ουσία” για να είστε καλοί να εργαστείτε σε μια άμμο.

 

Ενώ οι συνθήκες του οργάνου ναυαγοσωστικής είναι αρκετά τυπικές σε όλες τις περιοχές της χώρας, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες ειδικές συνθήκες για την πολιτεία. Για να μάθετε εάν η πολιτεία στην οποία ζείτε μπορεί να είναι μια πολιτεία με μοναδικές συνθήκες, ρωτήστε κάποιον στην εγκατάσταση υποβρυχίου όπου επιτρέπετε να παρακολουθήσετε το μάθημα οργάνων σας. Σίγουρα θα γνωρίζουν τις συνθήκες και θα είναι κατάλληλοι να σας δώσουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες.