Εκπαίδευση θεραπείας μασάζ με μπαμπού

Η θεραπεία μασάζ Bamboo-fusion είναι η πιο πρόσφατη και καλύτερη θεραπεία σπα που έχει χτυπήσει τη βιομηχανία εδώ και χρόνια! Είναι εύκολο να εφαρμοστεί και η εκπαίδευση θεραπείας μασάζ μπορεί εύκολα να παρέχεται στην τοποθεσία σας για να ελαχιστοποιήσετε τις μετακινήσεις για το προσωπικό σας, περιορίζοντας έτσι τα έξοδα στο ελάχιστο.

Μαθήματα εκπαίδευσης θεραπείας μασάζ είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλη τη χώρα που ειδικεύονται στο ζεστό μασάζ από μπαμπού. Το Bamboo-fusion έχει παρουσιαστεί σε κορυφαία περιοδικά σπα και εμπορικές εκδόσεις κάνοντας εκπαίδευση μασάζ για μασάζ μπαμπού σε υψηλή ζήτηση.

Η Nathalie Cecilia, με καταγωγή από τη Νιμ της Νότιας Γαλλίας, είναι η αρχική πηγή στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια ολοκαίνουργια θεραπεία σπα που αποκαλεί Bamboo-fusion. μασάζ στο σπίτι Αυτή η θεραπεία με εμπορικό σήμα έχει μεγάλη ζήτηση από τα πολυτελή σπα και κερδίζει σε δημοτικότητα. Η κυρία Σεσίλια χρησιμοποιεί κομμάτια μπαμπού κομμένα σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη ως προεκτάσεις των δακτύλων της κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας μασάζ. Επίσης, «θερμαίνει» το μπαμπού για να επιτρέψει στα κομμάτια του μπαμπού να διεισδύσουν και να χαλαρώσουν τους μύες πιο γρήγορα.

Αρχικά ανακάλυψε αυτή τη μορφή μασάζ κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας μασάζ όπου ο πελάτης συνέχιζε να ζητάει «βαθύτερη πίεση» στον άνω τραπεζιό (ώμους) του. Λίγο πάνω από 5′ και μόνο 100 λίβρες, η Nathalie άρχισε να νιώθει πόνο στα χέρια της μέσα σε μόλις 2 μήνες αφότου έκανε το παραδοσιακό μασάζ. Ως Ταϊλανδός θεραπεύτρια, η Nathalie μερικές φορές έκανε πίσω περπάτημα ενώ χρησιμοποιούσε κοντάρια από μπαμπού που έχουν μήκος 6 πόδια για ισορροπία. “Καθώς δούλευα πάνω σε αυτόν τον κύριο που ήταν σε καθιστή θέση, τα μάτια μου έπιασαν τα δύο κοντάρια από μπαμπού που χρησιμοποιούσα για ισορροπία όταν περπατούσα πίσω. Είχα την ιδέα να χρησιμοποιήσω έναν από τους στύλους για ταμπούτο στον πάνω τραπεζιό του. στάθηκε περίπου έξι μέτρα μακριά του, χτυπώντας τους ώμους του με αυτό το πολύ μακρύ ραβδί, και μου είπε ότι ένιωθα πραγματικά υπέροχα!»

Μικρές επαναλαμβανόμενες κινήσεις που εκτελούνται από τον θεραπευτή μασάζ όταν κάνετε παραδοσιακό μασάζ μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς επαναλαμβανόμενης χρήσης, όπως η σήραγγα καρπίου. Με το μασάζ Bamboo-fusion, τα εργαλεία μπαμπού επιτρέπουν στον θεραπευτή μασάζ να αντιμετωπίζει εύκολα αιτήματα βαθιάς πίεσης. Η κυρία Σεσίλια εξηγεί ότι έχει παρατηρήσει ότι μετά από μερικές θεραπείες μασάζ με μπαμπού, το δέρμα του πελάτη μπορεί πραγματικά να γίνει πιο ελαστικό.

Το 2004, λίγο αφότου έγινε θεραπεύτρια μασάζ, η κα Σεσίλια άρχισε για πρώτη φορά να χρησιμοποιεί εργαλεία από μπαμπού και μπαστούνι για να κάνει ένα ρέον σουηδικού τύπου μασάζ. Φανταστείτε έναν έμπειρο θεραπευτή να χρησιμοποιεί ζεστό μπαμπού για να διαλύσει τους κόμπους και την ένταση σε όλο το σώμα σας. Αυτά τα χειροποίητα εργαλεία είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε ακόμη και ο μικρότερος θεραπευτής να μπορεί να κάνει ένα αποτελεσματικό βαθύ μασάζ ιστών που είναι εύκολο στο σώμα, τα χέρια και τους καρπούς του. Αυτό το οικολογικά υγιές και βιώσιμο προϊόν κατασκευάζεται επί του παρόντος από εξειδικευμένους ξυλουργούς, ωστόσο όταν η κα Σεσίλια ξεκίνησε για πρώτη φορά το μασάζ με μπαμπού, στην πραγματικότητα έφτιαχνε τα κομμάτια μόνη της με το χέρι.

Τα σετ εργαλείων της από μπαμπού έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και τώρα κατασκευάζονται με 100% συμπαγές μπαμπού, το οποίο συμπιέζεται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζει με τη ρουτίνα μασάζ Bamboo-fusion. Τα νέα σετ εργαλείων μπαμπού, σχεδιασμένα για μασάζ σε όλο το σώμα, συγκρατούν καλά τη θερμότητα και είναι πολύ άνετα στη χρήση του θεραπευτή. Εκτός από την κατασκευή σετ μπαμπού που διατίθενται στο εμπόριο, προσφέρει επίσης εκπαίδευση θεραπείας μασάζ σε άλλους θεραπευτές μασάζ. Η προσφορά εκπαίδευσης μασάζ της για κορυφαία ποιότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης μασάζ γίνεται αποδεκτή από τα high end spa που πρέπει να προσφέρουν μοναδικές θεραπείες στη διακριτική πελατειακή βάση τους.